Kadıköy OSGB

Ekleyen:
Kategori:
Like Up:
Like Down:
Oluşturuldu:
21 Mar 2021

Kadıköy Osgb Firmaları

Kadıköy Osgb Firmaları, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Kadıköy ve çevresinde hizmet veren iş sağlığı ve güvenliği alanında çalışma yapan firmaları temsil etmektedir. Kadıköy OSGB, Kadıköy Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ( Kadıköy OSGB ) az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli tüm sektörlerde hizmet verebilmektedir.

Kadıköy Osgb Ne Yapar?

Kadıköy OSGB, İş sağlığı ve güvenliği çalışmaları yapmaktadır. Çalıştıkları firmalara eğitim, dokuman, sertifika konularında yardımcı olmak riskleri tespit ederek ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.

Kadıköy OSGB, çalışanlara yönetmeliklere uygun olarak iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verir. Verilen iş güvenliği eğitimi ve diğer eğitimler tehlike sınıfına uygun saatlerde ve aralıklarla verilir. Destek elemanı oluşturmak için yangın eğitimi ve ilkyardım eğitimi verir. Kadıköy OSGB, İlkyardım eğitimi tehlike sınıfına göre çok tehlikeli sınıflarda her 10 kişi için en az 1 kişi, tehlikeli sınıflarda her 15 kişi için en az 1 kişi ve az tehlikeli sınıfta her 20 kişi için en az 1 kişiye verilir.

Kadıköy OSGB, Yüksekte yapılacak olan çalışmalar için Yüksekte çalışma eğitimi verebilir. Gıda tesislerinde çalışanlar için Hijyen Eğitimi ve sertifikası verilmektedir.

Kadıköy Osgb, mobil sağlık aracı ile tüm çalışanların sağlık taraması yapılmasını sağlamaktadır. Yapılan sağlık kontrolleri sonucunda iş yeri hekimi ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporu ve işe giriş sağlık raporu hazırlamaktadır. Kadıköy OSGB, İşyeri hekimi ve işyeri hemşiresi hizmeti sağlamaktadır. İş Sağlığı Güvenliği ve İşyeri hekimliği hizmetleri için lütfen iletişime geçiniz.

Kadıköy Osgb, periyodik olarak ortam ölçümleri yapmaktadır. Kadıköy OSGB, Bu ölçümleri yasal sınırlarla kıyaslayarak yapılması gerekli iyileştirmeler konusunda danışmanlık hizmetleri yapmaktadır.

Kadıköy OSGB, Risk analizi ve acil eylem planı çalışmalarını yapmaktadır. Çok tehlikeli sınıfta hizmet veren işletmeler Risk Değerlendirme çalışmaları yapmadan işbaşı yapamazlar. Risk analizinin eksik olması durumunda çok tehlikeli sınıfta bulunan işletmeler gerekli evraklar tamamlanıncaya kadar yetkili kurumlarca durdurulabilir. Kadıköy Osgb Patlamadan Korunma Dokumanı ve Mesleki Eğitim konularında yetkili firmalarla çalışmalara yaparak ihtiyaçları karşılayabilir.

Kadıköy Osgb Nerede Çalışabilir?

Kadıköy Osgb, İstanbul’da bulunan tüm ilçelere ve İstanbul çevresinde bulunan illere ve ilçelere hizmet verebilir. Az Tehlikeli, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli tüm sınıflara hizmet verilebilir. Az Tehlikeli olup 50 kişinin altında çalışanı olan işletmeler Risk Analizi, Acil Eylem Planı ve Çalışanların Eğitimlerinden sorumlu iken, çalışan sayısı 50 den fazla olan az tehlikeli sınıfta bulunan işletmeler ile tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta bulunan işletmeler rutin olarak Osgb ve İş Güvenliği Firmalarından hizmet almak durumundadırlar.

Kadıköy Osgb Nasıl Çalışma Yapabilir?

Kadıköy OSGB, Çalışmalar, Aile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yayınlamış olduğu 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmeliklerle yapılmaktadır. İlk olarak uzman ve hekim isg katip atamalar yapılır. İşyerinde uzman veya hekim çalışması durumunda iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri bu çalışanlar yoluyla yapılabilmektedir ve bu çalışmaya içe görevlendirme denir. Bu çalışanların olmaması durumunda bu hizmetler Kadıköy Osgb firmaları yolu ile dışa görevlendirme yoluyla alınabilmektedir.

Kadıköy Osgb Ne Zaman Çalışma Yapabilir?

Kadıköy Osgb, 7 gün 24 saat hizmet verebilmektedir. Sokağa çıkma kısıtlamaları esnasında bile çalışmalar devam edebilmektedir. İş sağlığı iş güvenliği çalışmaları 2012 yılında mevzuatımıza girmiş durumda olup ülke çapında bilinirliği artmış durumdadır.

Kadıköy Osgb Nasıl Bulunabilir?

Yapılacak olan aramalarda Kadıköy OSGB, Osgb Kadıköy yada Kadıköy İş Güvenliği aramaları ile çalışma yapan firmalar bulunabilir. Maltepe ilçesinde Maltepe Osgb, Kartal ilçesinde Kartal Osgb yada Pendik ilçesinde Pendik Osgb, Esenler ilçesinde Esenler Osgb gibi ilçe bazlı arama yapılabilir. İstanbul Anadolu Yakası Osgb yada İstanbul Avrupa Yakası Osgb gibi bölge bazlı aramalar yapılabilir. İstanbul Osgb veya Osgb Listesi ile genel aramalar yapılabilir. Anadolu iş güvenliği eğitim ve danışmanlık hizmetleri  ve fiyat teklifi için lütfen tıklayınız. Kadıköy OSGB iletişimi, eğitim danışmanlık ve diğer içerikler için lütfen iletişime geçiniz.

Henüz bir yorum yazılmamış!

Bir Yorum Yazın!

99781

Karakter Limiti 400