OSGB ve İş Güvenliği Firmaları Fiyat Listesi Nasıl Hesaplanır?
Ekleyen: Web Master
Kategori: Genel
Görüntülenme: 5094
17 Eyl 2020

OSGB ve İş Güvenliği Firmaları Fiyat Listesi Nasıl Hesaplanır?

OSGB ve İş Güvenliği Firmaları Fiyat Listesi Nasıl Hesaplanır?

OSGB ve İş güvenliği firmaları fiyat listesi oluştururken 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile beraber ortaya çıkan isg hizmetleri baz alınmaktadır. Bu hizmetler firmalara paket olarak sunulmakta olup içerisinde iş güvenliği uzmanı, iş yeri hekimi, diğer sağlık personeli, risk analizi, acil eylem planı çalışmaları, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, zimmet formu ve iş talimatları oluşturma, vb. uygulamaları içermektedir.

Aşağıda sizlere sunulan iş güvenliği fiyat listesi, çok tehlikeli sınıfta 60 TL, tehlikeli sınıfta 45 TL ve az tehlikeli sınıfta 30 TL dır. Fiyatlandırma kişi başı aylık olarak yapılmaktadır.

Tehlike Sınıfı

İş Güvenliği Uzmanı

İşyeri Hekimi

Ücret

1

Çok Tehlikeli

40 dk./ Kişi/ Ay

15 dk./ Kişi/ Ay

60 TL

2

Tehlikeli

20 dk./ Kişi/ Ay

10 dk./ Kişi/ Ay

45 TL

3

Az Tehlikeli

10 dk./ Kişi/ Ay

5 dk./ Kişi/ Ay

30 TL

Hizmet Süresi

Çok tehlikeli sınıf için iş güvenliği uzmanı yasal hizmet süresi aylık kişi başı 40 dk. olup işyeri hekimi için 15 dakikadır.

Tehlikeli sınıf için iş güvenliği uzmanı yasal hizmet süresi aylık kişi başı 20 dk. olup işyeri hekimi için 10 dakikadır.

Az tehlikeli sınıf için iş güvenliği uzmanı yasal hizmet süresi aylık kişi başı 10 dk. olup işyeri hekimi için 5 dakikadır.

Diğer sağlık personeli hizmeti çok tehlikeli sınıf için 10 kişi ve üzerinde hizmet vermeye başlayacak olup belirtilen fiyatlara dahildir.

OSGB Firmaları ve İş Güvenliği Firmaları Fiyat Teklifini Nasıl Oluşturur?

OSGB firmaları yada iş güvenliği firmaları fiyat tekliflerini işyerinde çalışan personel sayısına göre yada sabit fiyat üzerinden anlaşarak yapmaktadır. Çalışan sayısına göre yapılan hesaplamada her ay fiyat değişimi gözlenirken sabit yapılan anlaşmada fiyat değişmez ve genel olarak yıllık geçerlidir.

İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatına göre, OSGB Firmaları ve iş güveliği firmaları hizmet fiyatları listeleri ve ücret tekliflerini çalışan sayısına göre oluşturlar.

Teklif Al

İş Güvenliği Uzmanı kişi başı olarak, Az tehlikeli sınıfta, 10 dakika, Tehlikeli Sınıfta 20 dakika, Çok tehlikeli sınıfta ise 40 dakika aylık hizmet verirler ve bir ay içerisinde toplam 180 saati aşamazlar. Az tehlikeli sınıfta en fazla 1000 kişiye, tehlikeli sınıfta 500, çok tehlikeli sınıfta ise 250 kişiye kadar hizmet verebilirler. Kişi Başı ise aylık bazda 20 TL ile 50 TL arasında fiyatı teklifi verebilirler.Verilen ücret ve teklifler 1 yıl geçerlidir.

İşyeri hekimi kişi başı olarak, Az tehlikeli sınıfta, 5 dakika, Tehlikeli Sınıfta 10 dakika, Çok tehlikeli sınıfta ise 15 dakika aylık hizmet verirler ve bir ay içerisinde toplam 180 saati aşamazlar. Az tehlikeli sınıfta en fazla 2000 kişiye, tehlikeli sınıfta 1000, çok tehlikeli sınıfta ise 750 kişiye kadar hizmet verebilirler. Kişi Başı ise aylık bazda 20 TL ile 50 TL arasında fiyatları teklifi verebilirler. Verilen ücret ve teklifler 1 yıl geçerlidir.

İş Güvenliği Fiyat Listesi Firmadan Firmaya Değişir Mi?

İş güvenliği fiyat listesi yada OSGB fiyat teklifi hazırlarken hizmet sunan bazı osgb ve danışmanlık firmaları toplu olarak fiyat listesi verirken bazıları fiyatlandırmayı ayrı ayrı yapmaktadır. Bu sebepten dolayı sözleşme hazırlanırken gerekli detayların ayrı ayrı görüşülmesi gerekmektedir. Aksi halde daha sonradan sürpriz fiyatlandırmalar oluşabilmektedir.

Yukarıda sunulan iş güvenliği fiyat listesi, işletmede çalışan personel sayısına göre hesaplanmaktadır. Çünkü yapılan iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi atamalarında personel sayısına göre hizmet süresi oluşmaktadır. Ayrıca iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekiminin hizmet verebileceği süre isg-katip sisteminde 180 saat ile sınırlandırılmıştır. Diğer bir ifadeyle bu süreden sonra hizmet verilememektedir.

Hizmet verilen lokasyonun uzaklığına göre de fiyat değişebilmektedir. Kadıköy, Üsküdar, Maltepe, Ümraniye, Kartal ve Tuzla semtlerinin işletmemize yakın olması sebebiyle daha rekabetçi fiyatlar oluşturulabilmektedir.

İş güvenliği fiyat listesi almak için konusunda uzman firmalardan hizmet almak ileride yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırmak açısından daha verimli olacaktır.

OSGB ve iş güvenliği firmaları fiyat listesi, çalışan sayısına göre ve tehlike sınıfına göre firmadan firmaya değişmekle beraber aylık kişi başı 30–50 TL ücret talep edilmektedir. Daha detaylı bilgi almak için Anadolu İş Güvenliği adresinden iletişime geçebilirsiniz.

İş güvenliği çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürülebilmesi için profesyonel firmalardan hizmet alınması gerekmektedir. Bu sayede hizmet alan işletmeye katma değer katarak büyük risklerden uzak kalınmasını sağlayacaktır.  

Belirtilen hizmet sürelerinin içerisinde yaşanabilecek ulaşım zorlukları nedeniyle Kadıköy, Üsküdar, Maltepe, Ümraniye, Kartal ve Tuzla bölgelerinde daha verimli hizmet verilebilmektedir. Fakat genel olarak yukarıda görülen iş güvenliği fiyat listesi tüm İstanbul için geçerlidir.

İş Güvenliği Fiyat Listesi Ne Kadar Süre Geçerlidir? 

Sizlere sunulan iş güvenliği fiyat listesi firmadan firmaya göre değişmekle beraber Anadolu İş Güveliği firması hazırlamış olduğu fiyat listesi 1 yıl geçerlidir. Ayrıca bu bilgilendirme fiyat teklifinin alt bölümünde bulunmaktadır.

İş Güvenliği ve OSGB Firmaları Fiyat Teklifleri;

Her iki hizmet (iş güvenliği ve iş sağlığı) beraber alınması hem yasal eksiklikleri gidermekte hem de çalışmaların beraber yürütülmesi nedeniyle optimum fayda sağlanılmaktadır.

Farklı bölgelerde farklı fiyatları görmek mümkündür. Bunun sebebi her şehirde giderlerin farklı olmasıdır. İstanbul’da görülen fiyatlar, buradaki maliyetlerden dolayı diğer şehirlerden daha yüksek olacaktır.

İş Güvenliği ve OSGB Firmaları Fiyat Tekliflerine Hangi Hizmetleri Ekleyebilirler?

OSGB firmaları ve iş güvenliği firmaları çok geniş alanlara hizmet vermektedir. Fiyat teklifi ile beraber İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, Sağlık ve Güvenlik Planı, Saha Denetim HizmetiOrtam ÖlçümüPatlamadan Korunma Dokümanı, Risk Analizi, Acil Durum Eylem Planı, Mobil Sağlık Aracı, Yangın Tatbikatı, Sivil Savunma Danışmanlığı, Asbest Danışmanlığı gibi OSGB hizmeti verebilmektedir. Yapmış oluğumuz çalışmalar sosyal hizmetler bakanlığı yada bugünkü adıyla aile çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı tarafından bir çok kez denetime tabii tutulmuş ve olumlu sonuçlanmıştır.

Patlamadan Korunma Dokümanı, Risk Analizi ve Acil Durum Eylem hazırlanması, Sağlık ve Güvenlik planı, Yangın Tatbikatı yapılması Sivil Savunma ve Asbest konularında yapılan çalışmaların her biri ayrı uzmanlık gerektiren ve yıllarca tecrübe kazanılması gereken OSGB VE iş Güvenli firmaları hizmetidir. Mobil sağlık aracı sağlık taramaları için kullanılan ve çalışanların sağlık testlerini kısa sürede hazırlayabilen bir hizmettir. Ortam ölçümü ortamda bulunan yasal limitlerin tespiti için kullanılır.

İş Güvenliği Fiyat Listesi Nerede Geçerlidir?

Oluşturulan iş güvenliği fiyat listesi İstanbul’da bulunan tüm semtler için geçerlidir. Fakat Anadolu yakasında bulunan Kadıköy, Üsküdar, Maltepe, Ümraniye, Kartal ve Tuzla semtleri işletmemize daha yakın olması sebebiyle daha hızlı hizmet verebilmekteyiz.

Ulaşım masraflarının azaltılması ve zaman tasarrufu için İstanbul İş Güvenliği ve İstanbul OSGB firmaları listesinden firmanızın yakın olduğu kurumsal firmalar ile çalışmanız daha verimli olacaktır.

Önerimiz seçiminizi kurumsal, kalite ve hedef odaklı firmalar ile yapmanızdır. Yıllar boyu yapılan çalışmaların yanlış tercih edilen iş ortakları ile heba olmasını kimse istemez. Uygun olmanız durumunda ofisimize gelmenizi ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi vermek isteriz. Sıkça sorulan ve karşılaşılan soruları yukarıda yanıtlamak istedik. İsteğiniz durumunda aşağıdaki teklif al butonu ile genel müdür e ulaşabilirsiniz.

Anadolu İş Güveliği olarak uzun süredir sadece bildiğimiz işi yapmakta ve İş Güvenliği alanında hizmet vermekteyiz. Teklif almak için lütfen çekinmeyiniz.

Teklif Al

Henüz bir yorum yazılmamış!

Bir Yorum Yazın!

40146

Karakter Limiti 400