Sancaktepe İş Güvenliği - Sancaktepe OSGB

Ekleyen:
Kategori:
Like Up:
Like Down:
Oluşturuldu:
26 Şub 2021

Sancaktepe İş Güvenliği – Sancaktepe OSGB

Sancaktepe İş Güvenliği, İstanbul’da bulunan tüm ilçelerde ve çevre illerde hizmet verebilmektedir. Sancaktepe ilçesi doğusunda Sultanbeyli, Batısında Ümraniye, Güneyinde Kartal ilçesi olan ve son dönemde hızlı nüfus artışı ile büyüyen bir ilçedir. İlçe sınırları içersinde en fazla talep gören sektör inşaat ve yan dalları durumundadır. Sancaktepe ilçesinde İş Güvenliği hizmeti hızla yayılmaktadır.

Sancaktepe İş Güvenliği Ne Yaparlar?

Sancaktepe İş Güvenliği, hizmet vermiş oldukları firmalara 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamında gerekli tüm çalışmaları sağlamaktadırlar. İsg katip atamaları, Osgb hizmetleri başlangıcı durumundadır.

Sancaktepe İş Güvenliği, anlaşmalı olduğu firmalara tehlike sınıfına göre değişen sürelerde İş sağlığı ve güvenliği eğitimi vermektedir. Bunun yanında destek elemanı için yangın eğitimi ve ilk yardım personeli seçimi için ilkyardım eğitimi, hijyen eğitimi vermektedir. Sancaktepe İş Güvenliği, Mesleki eğitim ve Mesleki yeterlilik belgesi için başvuru yapılabilmektedir. İş güvenliği eğitimleri az tehlikeli sınıfta 8 saat yapılırken, tehlikeli ve çok tehlikeli sınıflarda sırasıyla 12 ve 16 saat olarak yapılmaktadır. Çok tehlikeli işyerlerinde her 10 kişi için en az 1 kişi ilk yardım eğitimi almalıdır.

Sancaktepe İş Güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarının temelini oluşturan risk değerlendirme ve acil durum eylem planı dokümanlarını hazırlamaktadır. Patlama ya da büyük yangın riski olan yerlerde Patlamadan korunma dokümanı hazırlanmaktadır. Sağlık ve güvenlik planı, koordinatör tarafından yapılmaktadır.

Sancaktepe iş Sağlığı ve güvenliği, sağlık taraması için mobil sağlık aracı temin edebilmektedir. Sağlık taramalarının değerlendirilmesi için işyeri hekimi ve diğer sağlık personeli hizmetlerini sağlamaktadır. İş Sağlığı ve güvenliği hizmetleri içerisinde çalışanların periyodik kontrol yapılması bulunmaktadır. İstanbul iş sağlığı ve güvenliği firmaları, ortam ölçümleri konusunda hizmet verebilmektedir. İşyeri hekimliği mevcut hizmet kapsamındadır.

Sancaktepe İş Güvenliği Hangi Firmalara Çalışma Yapar?

Sancaktepe İş Güvenliği, az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli sektörlerde bulunan tüm firmalara hizmet verebilmektedir. Tehlikeli ve çok tehlikeli sektörlerde aylık hizmet verilirken az tehlikeli sınıfta bulunan işyerlerinde çalışan sayısı 50 nin altında olması durumunda verilecek hizmet iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi, risk analizi ve acil eylem planı çalışmaları ile sınırlı durumdadır.

Sancaktepe İş Güvenliği Misyonu Nedir?

Anadolu İş Güvenliği, Sancaktepe İş Güvenliği arasında yer almaktadır. Temel misyonumuz ‘0’ risk alarak kaza sayısını minumum seviyeye indirmeye çalışmaktır. Yapılacak olan tüm çalışmalar proaktif yaklaşım ile tespit edilmekte ve gerekli önlemler hakkında yetkililere bilgilendirme yapılmaktadır.

Sancaktepe İş Güvenliği Nasıl Bulunur?

İstanbul Anadolu Yakası İş Güvenliği Firmaları, İstanbul Avrupa yakası İş Güvenliği Firmaları, Sancaktepe Osgb Firmaları, İstanbul Osgb Firmaları, İstanbul Ortak Sağlık Güvenlik Birimi gibi yapılacak aramalar ile ilgili firmalar bulunabilir. İş güvenliği danışmanlık firmaları, Ümraniye ilçesinde Ümraniye Osgb, Başakşehir ilçesinde Başakşehir Osgb, Kartal ilçesinde Kartal Osgb, Tuzla ilçesinde Tuzla Osgb ve Tuzla İş Güvenliği, Pendik ilçesinde Pendik Osgb, Maltepe ilçesinde Maltepe Osgb, Ataşehir ilçesinde Ataşehir Osgb ve Ataşehir İş Güvenliği, Anadolu İş Güvenliği firması için tıklayınız. Anadolu Yakası Osgb firmaları Osgb listesi içerisinde yer almaktadır. Avrupa yakası Osgb firmaları ve Osgb iş güvenliği firmaları da bu bölümde bulunmaktadır.

Henüz bir yorum yazılmamış!

Bir Yorum Yazın!

69946

Karakter Limiti 400