Maltepe Osgb

Ekleyen:
Kategori:
Like Up:
Like Down:
Oluşturuldu:
27 Mar 2021

Maltepe Osgb

Maltepe Osgb, resmi gazete de 2012 yılında yayınlanarak yürürlüğe girmiş olan İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ile tüm tehlike sınıflarındaki işyerlerine yasa hükümlerine uygun iş güvenliği hizmetleri verilmesi gerekmektedir. Maltepe Osgb, iş sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli çalışmaları yerine getiren danışmanlık firmalarıdır. Konusunda uzman iş güvenliği uzmanı, iş yeri hekimleri ve iş yeri hemşireleri ile sizlere hizmet vermektedir.

Maltepe Osgb Ne Yapar?

Maltepe Osgb, 6331 Sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununun ilgili maddelerinde yer alan mesleki risklerin önlenmesi, risklerden korunması ve risklere yönelik eğitimlerin verilmesi konusunda gerekli sertifikalara sahip iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi vasıtasıyla tüm işyerlerine hizmet verebilmektedir.

Maltepe Osgb, A, B ve C Sınıfı iş güvenliği uzmanı kadrosuyla tüm çalışanlara iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, yüksekte yapılacak çalışmalar için yüksekte çalışma eğitimi verir. Destek elemanı oluşturmak için yangın eğitimi verir. Mesleki eğitim ve ilk yardım eğitim kurumları ile iletişime geçerek ustalık belgesi ve ilk yardım personeli seçimi sağlar. Eğitim hizmetleri konusunda Maltepe Osgb ile iletişime geçiniz.

Maltepe Osgb, çalışanların meslek hastalıklarına karşı bilinçlenmesini, iş kazalarına karşı gerekli önlemelerin alınmasını sağlar. Mutfak, yemekhane ve yatakhane gibi hijyen ihtiyacı olan noktaların düzenli denetimini sağlar. Gıda ile ilgili işyerlerinde bulunan çalışanlara hijyen eğitimi verir.

Maltepe Osgb, mobil sağlık aracı ve mobil sağlık hizmeti ile tüm çalışanların rutin olarak sağlık taramalarının yapılmasını sağlıyoruz. Konusunda uzman işyeri hekimi ve dsp kadrosu ile işe giriş periyodik kontrollerini sağlıyoruz. Maltepe Osgb gereken tüm sağlık eğitimlerini periyodik olarak vererek iş yeri sağlığının korunmasının ve risk oluşmasının önüne geçiyoruz. Maltepe Osgb ilkyardım eğitimi konusunda ilgili firmalar ile iletişim halinde çalışmalar yapmaktadır. Osgb Sağlık çalışmaları için Maltepe Osgb ile iletişime geçiniz.

Maltepe Osgb, mevcut riskleri tespit ederek risk değerlendirme ve acil durum eylem planı çalışmaları yapmaktadır. Risk analizi ekibi kurulumu çalışan temsilcisi, destek elemanı, A sınıfı iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve işveren tarafından yapılmaktadır. Maltepe Osgb, patlamadan korunma dokümanı, tehlikeli maddelerin güvenli taşınması konusunda ilgili firmalarla iletişim halinde olup danışmanlık hizmetleri sağlayabilmektedir.

Maltepe Osgb Nasıl Çalışır?

Maltepe OSGB, 6331 sayılı İş Sağlığı ve iş güvenliği kanununda belirtilen çalışmaları yaparken ilgili yönetmelik ve kanunlara bağlı kalarak yapmaktadır. Belirtilen hizmetler işyerinde çalışan tehlike sınıfına uygun iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi bulunması halinde bu çalışanlar içe görev yoluyla çalışmalar yapılabilmektedir. Bu çalışanların bulunmaması halinde dışarıdan ortak sağlık ve güvenlik firmalarından bu hizmetler alınarak dışa görevlendirme yöntemiyle çalışmalar yapılabilir.

Maltepe Osgb Nerelerde Çalışabilir?

Maltepe Osgb, Maltepe ilçesinde ve diğer İstanbul ilçelerinde hizmet verebilmektedir. Bunun yanında İstanbul çevresinde bulunan illerde ve ilçelerinde de hizmet verebilmektedir. Maltepe Osgb tüm tehlike sınıflarında ve sektörlerde çalışmalar yapabilmektedir.

Maltepe Osgb Nasıl İletişime Geçilebilir?

Maltepe Osgb ile iletişime geçmek için Maltepe ilçesinde Maltepe Osgb, Kartal İlçesinde Kartal Osgb, Ataşehir ilçesinde Ataşehir Osgb, Kadıköy ilçesinde Kadıköy Osgb, Esenyurt ilçesinde Esenyurt Osgb, Tuzla ilçesinde Tuzla Osgb veya Başakşehir ilçesinde Başakşehir Osgb gibi ilçe bazlı aramalar yapabilirsiniz. Bunun yanında İstanbul Anadolu yakası Osgb firmaları yada İstanbul Avrupa yakası Osgb firmaları gibi bölgesel aramalar yapabilirsiniz. Maltepe Ortak Sağlık Güvenlik Birimi gibi aramalarla iletişime geçebilirsiniz. Maltepe ilçesinde hizmet veren Anadolu İş Güvenliği firması ile iletişme geçmek ve fiyat teklifi almak için lütfen tıklayınız.

Henüz bir yorum yazılmamış!

Bir Yorum Yazın!

16157

Karakter Limiti 400