Pendik Osgb

Ekleyen:
Kategori:
Like Up:
Like Down:
Oluşturuldu:
04 Nis 2021

Pendik Osgb

Pendik Osgb olarak, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği yasasının öngördüğü işyerlerinin yaptırmak zorunda olduğu tüm çalışmaları, işyerinin tehlike sınıfına göre sağlamaktadır. Pendik Osgb ile kazasız çalışmalar planlanmaktadır.

Pendik Osgb, Tecrübeli iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi ekibi ile iş sağlığı ve güvenliği kapsamında 6331 sayılı kanuna hakim, tüm yükümlülükleri yerine getirecek bilgi ve beceriye sahip personellerimiz ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Pendik Osgb İstanbul ve çevresinde uzun süredir hizmet veren ve referansları bulunan bir firmadır.

Pendik Osgb Hangi Çalışmaları Yapar?

Pendik Osgb olarak işyerinin tehlike sınıfına göre iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin verilmesi, yüksekte çalışma eğitiminin verilmesi, destek elemanı oluşturmak için yangın eğitimi ve ilk yardım eğitimi verilmesini sağlamaktadır. İş sağlığı ve güvenliği eğitim ve diğer çalışmaları yapılmaktadır. Pendik Osgb iş girişlerde çalışanlara temel iş güvenliği eğitimi verilmesini sağlamaktadır.

Pendik Osgb mobil sağlık aracı ve mobil sağlık hizmeti ile çalışanların sağlık testlerinin yapılmasını sağlamaktadır. İşyeri hekimi ve işyeri hemşiresi ile ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir sağlık raporu veya işe giriş sağlık raporu verilmesini sağlamaktadır.

Pendik Osgb işyeri ortam ölçümlerinin ve diğer periyodik kontrollerin düzenli olarak yapılmasını sağlamaktadır. Pendik Osgb gıda ve gıda ile temas eden işyerlerinin yasal olarak alması gerekli olan hijyen eğitiminin alınmasına destek olmakta ilgili firmalar ile iletişime geçmektedir.

Pendik iş güvenliği ve Pendik Osgb, işyeri ortam ölçümleri ve hijyen eğitimi konusunda çalışmalar yapmaktadır. Mesleki eğitim sertifikası konusunda yetkili firmalar ile iletişime geçerek çalışanların gerekli eğitimleri almasını sağlamaktadır.

Pendik Osgb, çalışan temsilcisi seçilerek risk analizi ve acil eylem planı çalışmalarının yapılmasını sağlamaktadır. Pendik Osgb Ayrıca Myk yani Ustalık Belgesi ile patlamadan korunma dokumanı alınması için firmalarla iletişim kurmaktadır.

Pendik Osgb mevcut riskleri tespit ederek ‘0’ kaza misyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir. Anadolu iş sağlığı ve güvenliği danışmanlık olarak çalışmaların kazadan sonra değil önce yapılmasını sağlayarak proaktif çalışmalar yapmaktadır.

Pendik Osgb Nerelerde Çalışabilir?

Pendik Osgb, tüm tehlike sınıflarında Pendik ili başta olmak üzere İstanbul ili ve çevresinde hizmet verebilmektedir. İşyerinde iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi bulunması durumunda işyeri bu hizmeti kendi bünyesinden sağlayabilmekte olup bu çalışmaya içe görevlendirme denirken kendi bünyesinde çalışan olmaması durumunda ise Ortak Sağlık Güvenlik Birimi firmalarından dışa görevlendirme ile çalışma yapabilmektedir. Anadolu iş güvenliği firması içe görevlendirme yolu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Pendik Osgb Hangi Firmalara Hizmet Verir?

Pendik Osgb tüm tehlike sınıflarına hizmet verebilmektedir. Çalışan sayısı 50 den az olan az tehlikeli sınıfta bulunan işyerlerine Pendik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi yolu ile çalışanlara eğitim verilmesi, çalışan temsilcisi seçilmesi, risk değerlendirmesi ve acil eylem planı çalışmaları yapılabilir. Pendik Osgb, Çalışan sayısı 50 den fazla olan az tehlikeli sınıfta bulunan işyerleri ile tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta bulunan işyerlerine düzenli olarak iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi hizmeti verebilmektedir. İş sağlığı ve güvenliği hizmetleri için Pendik Osgb ile iletişime geçiniz.

Pendik Osgb ile Nasıl İletişim Kurulur?

Pendik Osgb, iş sağlığı ve güvenliği alanında çalışmalarını yapmaktadır. Pendik Osgb aramaları ile Pendik ve çevresinde çalışan iş güvenliği firmaları ve Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi firmaları ile iletişime geçilebilir. Kadıköy ilçesinde Kadıköy Osgb, Esenyurt ilçesinde Esenyurt Osgb Maltepe ilçesinde Maltepe OSGB, Tuzla ilçesinde Tuzla Osgb, iş güvenliği firmaları Pendik, Başakşehir ilçesinde Başakşehir Osgb, Ataşehir ilçesinde Ataşehir Osgb, Esenler ilçesinde Esenler Osgb gibi ilçe bazlı aramalar yapılabilir. Ayrıca İstanbul Anadolu Yakası Osgb Firmaları ya da İstanbul Avrupa yakası Osgb firmaları ile arama yapılabilir. Anadolu iş güvenliği firması ile iletişim kurmak için ve fiyat teklifi almak için lütfen tıklayınız.

1 Yorumlar

nurten koçak
30 saatlik kısmi zamanlı işyeri hekimliği yapmak istiyorum .

Bir Yorum Yazın!

40121

Karakter Limiti 400